Historique

Voici tous les menus proposés par La TableBio de Christine depuis sa création en 2015.

Menu van woensdag 25 tot vrijdag 27 mei 2016

Soep
Spinaziesoep (zonder lactose noch gluten)   3,50€
Hoofdgerechten
Lasagne met courgette, zeiden toffoe, curry  + seizoensla 10,20€
Duo van quiche met taboulé op De Biotafel wijze  10.50€
– quiche wortel/appel/geitenkaas
– groene quiche (ricota/verse kruiden)
Dessert
Chocolade mousse met hazelnootsmaak (vegan)   3.50€

Menu du mercredi 25 au vendredi 27 mai 2016

Potage
Crème d’épinards au beurre d’amandes (sans lactose, sans gluten)  3,50€
Plats
Lasagne de courgettes au tofu soyeux et au curry et sa salade de saison (végé)  10,20€
Duo de quiche et taboulé façon La Tablebio (végé) 10,50€
– quiche carottes/pommes/chèvre
– quiche verte (ricotta/herbes fraiches)
Dessert
Mousse soyeuse chocolat/noisettes (vegan) 3,50€

Menu van woensdag 4 en donderdag 5 mei 2016

Soep
Minestrone met basilicumpesto 3,50€
Hoofdgerechten
Gratin van broccoli en groene asperges, boelgoer met gedroogde vruchten (veggie)10,80€
Parmentier van zoete aardappelen en groene linzen + seizoensla (zonder gluten, noch lactose) 10,50€
Dessert
Aardbeiencrème met amandelen (vegan) 3,90€

Menu du mercredi 4 et jeudi 5 mai 2016

Potage
Minestrone au pesto de basilic 3,50€
Plats
Gratin de brocoli aux asperges vertes et boulgour aux fruits secs (noix, amandes, noisettes) (végé) 10,80€
Parmentier de patates douces aux lentilles vertes et salade de saison (sans gluten et sans lactose) 10,50€
Dessert
Crème de fraises aux amandes (sans gluten ni lactose) 3,90€

Menu van woensdag 27 tot vrijdag 29 april 2016

Soep
Wortel-gembersoep 3,50€
Hoofdgerechten
Pannenkoek gevuld met prei fondue, rodebieten crème en lentesla (zonder gluten, noch lactose) 9,90€
Gevulde paprika (met rijst, seizoengroenten, rode bonen, verse kruiden, …), seizoensla 10,80€
Dessert
Cheesecake met citroen 3,90€

Menu du mercredi 27 au vendredi 29 avril 2016

Potage
Velouté de carottes-gingembre 3,50€
Plats
Crêpe roulée à la fondue de poireaux, crème de betteraves et salade super vitaminée avec avocat, fruits secs, crudités,… (sans gluten, sans lactose) 9,90€
Poivrons farcis (riz, légumes de saison, épices, haricots rouges, herbes fraiches …), salade de saison 10,80€
Dessert
Cheesecake au citron 3,90€

Menu van woensdag 20 tot vrijdag 22 april 2016

Soep
Thaïse soep 3,50€
Hoofdgerechten
Crumble met courgettes, ruccola pesto en geitenkaas, licht gekruid gierst en seizoensla (veggie) 10,40€
Kipfilet met vanillesmaak, curry saus met tomaten, gember en coco + thaïse rijst (zonder gluten, noch lactose) 10,90€
Dessert
Zachte appeltaart 3,90€

Menu du mercredi 20 au vendredi 22 avril 2016

Potage
Soupe Thaï 3,50€
Plats
Crumble aux courgettes, pesto de roquette et chêvre, millet légèrement épicé et salade de saison (végé) 10,50€
Poulet à la vanille, sauce curry, tomates, gingembre, coco et riz au jasmin (sans gluten, sans lactose) 10,90€
Dessert
Tarte moelleuse aux pommes 3,90€

Menu van woensdag 13 tot vrijdag 15 april 2016

Soep
Erwtensoep met basilicum 3,90€
Hoofdgerechten
Cannellonis met broccoli-ricota, tomatensaus en gegrilde pijnboompitten (veggie) 10,80€
Quinoa met rode ajuinen, zoete aardappelpurée met coco, avocado met amandelen en seizoensla (zonder gluten, noch lactose) 10,50€
Dessert
Zachte chocoladetaart 3,90€

Menu van woensdag 6 tot vrijdag 8 april 2016

Soep
Knolseldersoep met amandelsmaak 3,50€
Hoofdgerechten
Vleesbrood met verse kruiden en een duo van stoemp (radijs, jonge ajuinen, platte kaas en wortel, tijm) 10,50€ (vegetarische versie mogelijk)
Tarte tatin met witloof, volkoren rijst met rode bonen en seizoensla (veggie) 9,90€
Dessert
Crumble met banaan, appel en citroen 3,90€